WandaSluyter.reismee.nl

Kalm Saarbrücken

Een dagje is genoeg. En dat zullen de inwoners van Saarbrücken niet leuk vinden om te horen maar als toerist is het helemaal oke. Je maakt een wandeling in de vorm van een U en doet daar rustig 2.5 uur over en dan heb je de historische gebouwen en andere schoonheid van de stad gezien. Slechts bij bezoek van een museum o.i.d ben je iets meer tijd kwijt.

Am Stiefel is een brouwerij en restaurant dat in alle folders en sites genoemd wordt. Geen opsmuk, vriendelijk personeel en grundlich eten. Bij zomerse dagen op hun binenhof, wat wil een mens nog meer.

Het City Hotel ziet er aan alle kanten gedateerd uit. Maar onze kamer is ruim, de omgeving is zeer stil en ook hier geldt: als je je niet verwend gedraagt, is het prima in orde.

Reacties

Reacties

Koef

Voor wie Nederland verlaat over de A2 zal de aanrijroute naar Saarbruecken voeren over enkele fraaie autosnelwegen. De E42 in Belgie tussen Verviers en de Duitse grens kent mooie vergezichten en dalbruggen. Het kan als een schok komen, dat op de grens de autosnelweg overgaat in een 2+1 autoweg, maar als U 20 kilometer volhoudt is het Freie Fahrt op een lege Autobahn. In een geschikt voertuig kunt U hier de 200 km/h legaal ervaren. Gute Fahrt!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!