WandaSluyter.reismee.nl

Een roadtrip

Dit wordt echt een last minute vakantie. De drie dagen van een paar weken geleden waren wel erg kort. Daarom nog 4 dagen gepland. Alles bijeen dan maar liefst een hele week vakantie! Ook deze keer gaat de reis naar de oosterburen. Niet te ver weg, met taal, cultuur en eten/drinken wat bevalt. En heerlijk weer.

De auto van de schoonouders werd gisteren opgehaald en de cd-wisselaar is gevuld. De 'greatest hits' van de Steve Miller Band blijkt ideaal als achtergrond voor deze roadtrip. 'Time keeps on slippin', slippin', slippin' into the future'. Vervolgens de songs van James Darren (de liefhebbers van Start Trek's Deep Space Nine weten dan wat er bedoeld wordt), de vioolsymfonieen van Vivaldi en als toetje Level 42. Genieten van het heuvelachtige landschap onderweg.
Blij reden we Stuttgart binnen. Het Neotel hotel blijkt wel ruim 25 minuten met de metro van het centrum af te liggen en er is geen airco op de kamer dus klamme warmte, maar een flinke slok van het plaatselijke brouwsel is een mooie tegenhanger.

Bij de VVV een plattegrond en wat andere info gescoord en na een snelle maaltijd op tijd naar bed om de dag van morgen energiek tegemoet te gaan.

Thema deze week is Auto's. Dus.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!